تخفیفات الکی

به هر بهانه ای تخفیف می دهند
برای شادی
برای سوگواری
برای مراسم دینی
برای مراسم تقویم هخامنشی
برای مراسم تقویم میلادی
ولنتاین
سپندارمذگان
دهه فجر
Black Friday
آخر فصل
نوروز
ماه رمضان
روز پرستار، پزشک و …
روز مادر، پدر و …
روز مو فرفری ها
روز کسانی که موهایشان فقط کمی فر هست
روز کسانی که دوست داشتند موهایشان فر باشد اما لَخت است
روز کسانی که موهایشان را خودشان فر می کنند

 

به نظر من آنقدر تخفیفات زیاد شده اند که اصلا دیگر هر تخفیفی آدم را ذوق زده نمی کند.

چند سال پیش یکی از فروشگاه های که از آن کفش ورزشی می خریدم off 50% زدند. من هم خیلی خوشحال رفتم که کفشی را که دقیقا می خواستم و قبلا آنجا دیده بودم بخرم. وقتی کفش را دیدم متوجه شدم قیمت واقعی آن را دو برابر کردند، حالا رو قیمت جدید Off زدند. یعنی همان قیمت قبلی
خدا بیامرزتشان، الان دیگر آن کسب و کار در قید حیات نیست و جای آن یک بانک آمده ملک را اجاره کرده.

 

با تشکر
حمید طهماسبی
4.9/5 - (18 امتیاز)

2 دیدگاه روشن تخفیفات الکی

  • از نظر من تخفیف مثل اعتیاد می مونه. وقتی به طور موقت تخفیف میدی و فروش اندکی بالا می ره و سازمان یه مقدار حال اش خوب می شه، وسوسه اینکه به جای راه حل بلند مدت دوباره به تخفیف روی بیاری سازمان رو رها نمی کنه. اگر مدیر ارشد هم فروش کوتاه مدت در نگاه اش پر رنگ باشه این معضل شدیدتر می شه و بعد از مدتی کلیت بیزنس و اعتبار اون پیش مشتری از بین می ره و مشتری تنها در صورت تخفیف از شما خرید خواهد کرد. در ذهن من مثال خوب تخفیف “هاکوپیان” هست که در سال در یکی دو مقطع خاص و آن هم 25% تخفیف می دهد.

  • سلام.مدتی پیش به پیشنهاد دوستان به فروشگاهی رفتم که هفتاد درصد آف زده بود.اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این فروشگاه چقدر روی قیمت اصلی کشیده بوده که الان میتونه هفتاد درصدش رو کم کنه.راستش دیگه هیچوقت پام رو دوباره اونجا نذاشتم.
    به نظرم اینجور قیمت گذاری از هول هلیم توی دیگ افتادنه.به طمع سود سریع شانس داشتن مشتری ثابت و فروش پایدار رو از دست میدن.فکر میکنم کسبه باید بیشتر روی پیامی که با قیمت گذاری به مردم میدن دقت کنن.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.