money magnet

حدود 6 یا 7 سال پیش بود که یک فیلم از سمینار آقای محمود معظمی به دستم رسید و ایشان در این فیلم در مورد یک باکسی صحبت کردند که پول هایی را در آن ذخیره کنیم و اسم آن را گذاشته بودند money magnet

فلسفه وجودی money magnet دو چیز بود:

  1. هزینه هایی که قرار بودند انجام شوند ولی به هر دلیل لغو می شدند را می توانسیتم در این باکس ذخیره کنیم.
  2. تاوان هر چه را که می دهیم، به همان میزان به این باکس اضافه کنیم

مثال برای قسمت اول:

مثلا ما قصد رفتن به مکان دیگری دارید و من باب همین می خواهیم آژانس بگیریم. ناگهان دوست ما تماس می گیرد و ما را به آنجا می رساند. هزینه ای که می خواستیم بابت کرایه تاکسی تلفنی پرداخت کنیم، و نکردیم را می بایست به درون money magnet بیندازیم.

مثال برای قسمت دوم:

فکر کنید ما قصد رفتن به سینما داریم، در راه 50 هزار تومان گم می کنیم.

شما می بایست 50 هزار تومان هم به درون این باکس بیندازیم. چون به دلیل سهل انگاری ما این اتفاق افتاده است. این باعث می شود که هم بیشتر به ما فشار وارد شود(که از این به بعد بیشتر دقت کنیم)، هم از بابت این فشار اندوخته مالی برای ما ایجاد شود.

چند روز پیش باکس money magnet خودم را بعد از چند سال دیدم. همین باعث شد که این متن نوشته شود.

 

با تشکر

حمید طهماسبی
4.5/5 - (17 امتیاز)

3 دیدگاه روشن money magnet

  • من با مانی مگنت خیلی موافقم منم در سمیناری شرکت کردم در سال 95 که راجب به فن بیان بود.
    در اون سمینار دو نکته در مورد پول گفت.
    1- مانی مگنت
    اینکه ما هر پولی رو که میخواهیم برای لذت خرج کنیم (مثلا من بجای اینکه با اسنپ برم به محل مورد نظرم با مترو برم ) رو میندازیم توی مانی مگنت. یا اینکه اگر من از روی هوس قصد خرید چیزی رو دارم که به اون نیاز ندارم رو پولش رو میندازیم داخل مانی مگنت و بعد مثلا 6 ماه با این پول جمع شده برای خودمون کادو میخریم.
    این کار دو تا ویژگی داره یکی اینکه باعث میشه هوس های لحظه ایی رو به تعویق بندازیم و دوم اینکه صبر مون همم زیاد میشه که خودتون هم بهش در مطلب صبر اشاره کردید.
    2- چند حساب داشتن
    نکته دومی که جالب بود برام اینکه 4 حساب بانکی داشته باشی. در یکی از حساب ها 20 درصد درامد ماهیانه ریخته میشه و برای تفریح هست. در حساب دوم 10 درصد درامد ریخته میشه برای کمک به دیگران(قرض دادن پول) و نیاز مندان. در حساب سوم چهل درصد پول ریخته میشه برای هزینه های ماهیانه مثل قبض ها و هزینه غذا و رفت آمد(هزینه های جاری) و در حساب چهارم 30 درصد پول هم پس انداز میشه برای سرمایه گذاری.
    حق جابجایی پول از هیچ حساب به حساب دیگه رو نداریم و اگر مثلا نیاز به پول بیشتری برای هزینه های ماهیانه داشتیم باید درامدمون رو افزایش بدیم تا پول داخل حساب بیشتر بشه.

    -از نکته های دیگه که خیلی خوب بود این بود که هر هفته یک دلار آمریکا بخرید و نگهدارید. من از زمانی که درامد دارم سعی میکنم این کار رو انجام بدم ولی بیتکوین میخرم چون برام جذاب تره. ولی داشتن خود دلار حس خیلی خوبی داره و فکر میکنم میتونه روی اعتماد بنفس هم تاثیر بزاره.

  • عاقبت زندگي با اينهمه دقت ، وسواس، توجه دائمي چه ميشود؟

    • زندگی بقیه رو که نمی دونم ولی برای من باعث شده یه سری دستاوررها خیلی زود گیرم بیاد اما به همون میزان من رو خیلی سریع تر هم مستهلک کرده.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.