علت پست: چند مدت پیش رفته بودم برای خرید که یه دفعه چشمم خورد به کاپوچینوها(آخه از کاپوچینو خوشم میاد) گفتم قیمتش چقدر است؟
گفت ۱۷۰۰۰ تومان. بعد دیدم کنارش کاپوچینو با همان برند(torabika) هست ولی بدون شکر، گفتم آن چقدره؟ گفت ۱۹۰۰۰ تومان.
اصل مطلب:
داشتم با خودم فکر می کردم، آخه این ها ترکیبی از شکر ، کاکائو، قهوه و شیر خشکه. خُب وقتی یکی از مواد اولیه حذف می شود درنتیجه شرکت برای آن هزینه نکرده و قیمت تمام شده پایین تر باید باشد. درست کردن کاپوچینو بدون شکر که باعث نمی شود که یک پروسِس اضافه روی آن انجام شود.
بعد همان جور که داشتم فکر می کردم گفتم شاید به دلیل این است که کلا در کشور ما هر چیزی که رژیمی باشد لاکچری(luxury) محسوب می شود.
چندین سال پیش یادم هست وقتی که کم کم داشت رستوران ها وکافی شاپ های به اصطلاح خیلی با کلاس، راه می افتاد و باز می شدند، یکی از چیزهای که من در بینشون می دیدم این بود که حجم غذا به میزان قابل توجهی توی این محل ها کم می شد و این یکی از نشانه های با کلاس بودن بود. یا کافی شاپ ها رو آنقدر تاریک می کردند که اصلا سر یک میز همدیگر و به زور می دیدم.
فکر کنم می خواستن تمایز را اینجوری به رخ بکشند.
باتشکر
حمید طهماسبی
6 دیدگاه روشن کار کمتر، پول بیشتر
حمید طهماسبی عزیز
سلام
سئو را با کتابی که ترجمه کردی شروع کردم. کمی آموختم. بعد از آن غرق در متمم و درسهای آن شدم. هم اکنون از یادگیری همین مهارتهای نرم، شغلی درست و حسابی پیدا کردم.
ممنونم ازت.
میخواهم یک روتین جدید روزانه را آغاز کنم. میخواهم 12 تا از وبلاگ دوستان متممی را به طور مرتب مرور کنم و کامنت بگذارم. هرشب 1 وبسایت به نوبت. 2 مطلب مطالعه میکنم و در صورت لزوم کامنت میگذارم.
شبت آروم…
یعقوب!
برای منم این که بدون شکر رو روی خیلی از بسته ها با افتخار مینویسن جای تعجب داره.
کلا شیرین کننده های مصنوعی مواد خیلی سالمی نیستن ولی خیلی ارزونن ولی خب انگار اگه سرتو بالا بگیری و با افتخار نداشتن شکر رو توی محصول اعلام کنی کم کم بقیه هم باورشون میشه که یک تمایز مثبت ایجاد کردی.
محمدرضا من زیاد اطلاعات ندارم. ولی بعضی ها که بدون شکر هست یا شکر گیاهیه، چیزی می ریزن توش به اسم “استدیا”. که خیلی شیرین تر از شکر هست و ارزان تر و ضرری هم نداره.
البته میگم از یک دکترای شیمی این را شنیدم. آدم با سوادی هم بود.
درود به حميد عزيز
• “استويا” يك شيرين كننده طبيعىِ جايگزين شيرين كننده هاى مصنوعى اى مثل “ساخارين” هست.
• تو اين زمينه من برند “كامور” را مى شناسم كه در اكثر محصولاتش از “استويا” بهره مى بره.
• البته من خودم زياد محصولات كامور را دوست ندارم. دليل اصلى من، بالا بودن چربى محصولاتش هست كه معمولا قرمز رنگه (با توجه به ليبلى كه روى محصولات غذايى مى زنن)؛ و البته يكسرى مواد شيميايى داره كه من نمى فهممشون (در خيلى از محصولات چنين موادى هست).
• ترجيح شخصى من بهره از محصولاتى هست كه قند كمى دارن و يا اگر چربى دارن، موادى كه من نمى فهممشون (و فردى كه شيمى مطالعه كرده مى فهمه) درونشان ندارند.
• يك جايگزين بى نظير عسل يا شيره و ارده است.
سبز و كامروا شوى.
سلام
قیمت شکر از مواد دیگر کمتر است و بسته ها با وزن مساوی.
سلام
واقعا به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی شما
خیلی برام جالب بود. ممنون
بعد رفتم در موردش سرچ کردم. دیدم شاید من این نکته را توجه نکردم ولی یک نکته بزرگتر از چشم شما دور مانده.
https://parscoffee.com/10_%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7
وزن هر ساشه(بسته های کوچک داخلی) در کاپوچینو معمولی ۲۵ گرم است اما در رژیمی ۱۲٫۵٫
اگر هر دو بسته هم وزن بودند حرف شما درست بود.
با کامنت شما بیشتر به همان نظرم در متن این مطلب اعتقاد پیدا کردم.
سایدبار کشویی
درباره من
حمید طهماسبی هستم.
علاقهمند به کارآفرینی و مدیریت
در این سایت سعی می کنم از تجربیات و مشاهدات خودم در مورد کسب و کار و زندگی روزمره بنویسم. (برای خواندن درباره من کامل تر کلیک کنید)
دسته بندی مطالب
آخرین دیدگاه ها
نوشتههای تازه
پربازدید ها
لینک های مفید