cornerstone ، مقاله بنیاد محتوا ، بنیاد مقاله ، محتوای بنیادی یا کرنراستون به مهمترین محتواهای هر سایت گفته می شود. که البته کمی مربوط به آموزش سئو نیز می شود. در این مطلب با کمک اینفوگرافی و توضیح کامل در مورد بنیاد مقاله یا همان محتوای بنیادی (بنیاد محتوا) می پردازیم.
برای دیدن اینفوگرافی مقاله بنیاد محتوا بر روی آن کلیک کنید.
[مطلب مرتبط : سئو چیست و متخصص سئو | خدمات سئو ]
حدود ۱۸ ماه هست که برایم سوال است که
cornerstone (مقاله بنیاد محتوا) چیست؟
کرنراستون (مقاله بنیاد محتوا) به چه درد می خورد؟
کرنراستون (مقاله بنیاد محتوا) کجا استفاده می شود؟
اهمیت آن چقدر است؟
نقطه شروع این سوالات هم یک مطلب در متمم بود.
حدود ۴۵ روز است که دیگر با تمام قدرت پیگیر شدم. در حال حاضر که برای شما از کرنراستون (مقاله بنیاد محتوا) می نویسم در وب فارسی فقط ۳ صفحه که آن هم ترجمه از یک مقاله yoast می باشد فقط وجود دارد.
اولین کسی که از این واژه استفاده کرد سایت copyblogger بود که در سال ۲۰۰۷ مطلبی تحت عنوان “How to Create Cornerstone Content That Google Loves” منتشر کرد.
ولی اگر دقت کنید در مورد “cornerstone content” صحبت کرده است.
در این مقاله به اهمیت انتخاب کلمات کلیدی ، title tag ، محتوا و صفحات فرود، مطالب مرتبط پرداخته است.
بعد از اینکه این مطلب بسیار مورد توجه قرار گرفت، ۶ مطلب دیگر در این مورد موضوع در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ منتشر کرد.
در جستجوی که داشتم در مورد کرنراستون، بیشترین سایتی که در موردش صحبت کرده بود سایت yoast بود. که من در ادامه مطلب تمام مطالب آن سایت را ترجمه شده اینجا می آورم. اما متاسفانه آن توضیحات هم کمی نامفهوم هستند هرچند که بسیار ساده و روان می باشند.
اما سایت دیگری بود که هم توضیحات yoast را شامل می شد هم خلاصه و هم تکمیل کننده تمام صحبت های سایت های انگلیسی بود.
تفکیک این سایت خیلی منطقی و حاصل صحبت های تمام سایت های دیگر بود.
- cornerstone content
- cornerstone content pieces
- cornerstone content page
کرنراستون (مقاله بنیاد محتوا) ها زیر مجموعه بحثی به نام “ساختار سایت” هستند.
حدود ۶ روز پیش هم yoast در نسخه جدید پلاگین خود (۴٫۶) بخشی را اضافه کرده در قسمت قابلیت ها، که بتوانید cornerstone page را علامت بزنید و مشخص کنید. (البته در نسخه premium آن) و مطلبی در بلاگ خود به آن اختصاص داده.
در اینجا اگر مستقیم به سراغ بحث کرنراستون (مقاله بنیاد محتوا) بروم به نظرم اشتباه کردم. پس از ساختار سایت شروع می کنم. شاید مطلب بلند و خسته کننده شود ولی من به شما قول می دهم کاربردی ترین مطلبی که در فضای وب فارسی در مورد “محتوای بنیادی” باشد همین مطلب خواهد بود. (البته به مرور زمان در کامنت ها این را کامل تر هم خواهم کرد).
چرا ساختار سایت اهمیت دارد؟
در مطلب های قبلی به بررسی استراتژی کلمات کلیدی و کلمات کلیدی دم بلند پرداختیم. تمام افرادی که می خواهند سایت شان رتبه ی خوبی داشته باشد می بایست بر روی کلمات کلیدی فکر کنند. اما ساختار سایت شما در رتبه بندی گوگل چه نقشی دارد؟ برای بسیاری افراد این امر مبهم باقی مانده است. بنابراین در این مطلب، به اهمیت ساختار خوب برای یک سایت می پردازیم. در ادامه این بخش، برایتان توضیح می دهیم که ساختار سایت ایده آل چگونه است و چگونه می توانید ساختار سایت تان را بهتر کنید.
دو دلیل برای اهمیت ساختار سایت
از نظر ما، دو دلیل اصلی برای اهمیت ساختار سایت در رتبه بندی وجود دارد:
۱٫با داشتن ساختار مناسب، مطمئن می شوید که گوگل سایت شما را می تواند بفهمد.
روند شکل گیری سایت شما به گوگل سرنخ هایی می دهد تا بفهمد که مهمترین مطالب شما در کجا قرار دارند. ساختار سایت شما، تعیین می کند که سایت شما در چه مورد است و مطالب سایت شما را به راحتی بخواند و مطالب مشابه با سایت شما را نیز پیدا کند. ساختار سایت مناسب منجر به داشتن رتبه ی بالاتر در گوگل می شود.
با خلق ساختار مناسب، می توانید باعث جذب لینک از طرف سایر سایت ها شوید تا صفحات دیگر نیز رتبه ی خوبی بیاورند. ساختار سایت شما کمک می کند تا عصاره ی لینک شما به صفحات دیگر سایت نیز برسد. در وبسایت های فروشگاهی شما می بایست محتوایی با کیفیت داشته باشید تا رتبه ی سایت را بالا ببرد و صفحات فروش نیز توامان به رتبه ی خوبی برسند.
۲٫ ساختار مناسب و معقول این اطمینان را ایجاد میکند که شما با محتوای خودتان در رقابت نیستید.
مسلماً در وبلاگ یا وبسایت تان مقاله های متعددی را در رابطه با موضوعی مشابه می نویسید.
ما در Yoast مطالب زیادی در مورد سئو نوشته ایم. اگر هشت مقاله متفاوت در مورد سئو بنویسیم ،گوگل نمی تواند متوجه شود که کدام مقاله مهمتر است. اگر نتوانیم این مشکل را با ساختار سایت مان حل کنیم، با مقال ههای خودمان در رتبه ی گوگل به رقابت می پردازیم. حل این مشکل با استفاده از لینک های داخلی مناسب منجر به رتبه ی بالا می شود.
ساختار سایت ایده آل
از لحاظ تئوریکی، ساختار سایت شما می بایست هرمی باشد. در رأس هرم باید صفحه اصلی و در زیر آن باید صفحات (دسته بندی) دیگر باشد. که این صفحات به نوبه ی خود به صفحات بیشتری اشاره می کنند.
ساختار سایت شما باید هرمی شکل باشد
کلمات کلیدی کانونی و ساختار سایت
افزونه Yoast در وردپرس این اجازه را به شما می دهد تا کلمات کلیدی را انتخاب کنید و پست هایتان را با توجه به آنها با استفاده از ابزار تحلیل صفحه بهینه کنید.
برخی تصور می کنند که تمام پست ها میبایست بر روی کلمه کلیدی مشابه ای تمرکز کند، در صورتی که اینگونه نیست. در واقع هر پستی کلمه کلیدی کانونی متفاوتی دارد. متعاقباً، پست هایی که در مورد یک کلمه کلیدی کانونی واحد است می بایست بهم لینک شوند.
استراتژی کلمات کلیدی و ساختار سایت
استراتژی کلمات کلیدی و روش ساختار سایت می بایست همسو با یکدیگر باشند. با داشتن استراتژی مناسب کلمات کلیدی می توانید بر روی کلمات کلیدی رایج، رقابتی و همچنین کلمات کلیدی دم بلند فکر کنید.
دسته بندی مشابه ای باید در ساختار سایت شما شکل گیرد. صفحاتی که بر روی کلمات کلیدی رایج تمرکز دارند می بایست در رأس هرم قرار گیرند، در حالی که صفحاتی که کلمات کلیدی دم بلند را دارند باید در صفحات زیرین سایت نمایش داده شوند. کلمات کلیدی که در پایین هرم قرار دارند هم باید به صفحات بالاتر لینک شوند.
کلمات کلیدی دم بلند می بایست در پایین هرم (صفحات داخلی) باشند
راه اندازی ساختار سایت
در این قسمت به شما کمک می کنیم تا ساختار سایت مناسبی را راه اندازی کنید. و تلاشمان بر این است تا با مثال راه اندازی ساختار را توضیح دهیم.
خلق یک هرم
زمانی که در حال توسعه سایت جدید هستید، یا ساختار سایت را دوباره می خواهید تغییر دهید، کشیدن ساختار سایت با نرم افزار ویزیو یا اکسل می تواند کمک بزرگی باشد. در مرحله ۳، تحقیقات بر روی کلمات کلیدی می تواند به ساختار سایت کمک کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تمامی صفحات سایت را به شکل هرم ترسیم کنید. پس از رسم ساختار سایت می توانید خطاهای سایت را بررسی کنید.
بر اساس ساختاری که Yoast.com در سال ها پیش داشت، چیزی شبیه شکل شماره ۱۰ ترسیم کردیم.
طرح متداول سایت
هرم خود را تجزیه و تحلیل کنید
هرم متعادل
ساختار سایت مناسب شکلی شبیه به اهرام مصر باستان دارد. زمانی که بر روی ساختار سایت تان کار می کنید باید حواستان به تعادل منطقی هرم ساختار سایت باشد. در رأس هرم صفحه اصلی قرار دارد، با استفاده از لینک ها و دکمه ها این اجازه را به افراد می دهید که به مرحله ی پایین تر بروند. از صفحه دوم قادر خواهند بود که به صفحه ی سوم بروند(و به همین ترتیب). همان طور که به صفحات پایین تر سایت تان می روید تعداد صفحات بیشتر می شود. پیشنهاد می کنیم که بخش های اصلی تان چیزی بین ۲ تا ۷ بخش باشد، که البته بستگی به حجم محتوای سایت دارد.
بخشهای مساوی
شما می توانید بخش ها را به زیر بخش های دیگر اضافه کنید. اطمینان پیدا کنید که حجم بخش ها برابر باشد. اگر بخشی، حجم بالایی داشت میتوان آن را به چندین بخش تقسیم کرد. یک قاعده سرانگشتی در رابطه با حجم بخش ها این است که هیچ بخشی حجمش بیش از دو برابر نباشد. بخش های بزرگتر باید به صورتی مشخص و برجسته در صفحه اصلی باشد. در واقع، اگر یک بخش نسبتاً بزرگ باشد پس ظاهراً مطالب بیشتری درباره آن موضوع دارید. تقسیم بخش ها به دو قسمت نتیج هی دقیقتری از بازتاب محتوا نشان می دهد.
عکس شماره ۱۰ به وضوح نشان می دهد که yoast.com قدیمی متعادل نیست.
همانطور که می بینید، بخش Code بیش از نیمی از سایت را گرفته.
پس بخش های ما اندازه ی برابری ندارند.
ساختار باید نمودی از محتوا باشد
در زمان ساخت سایت مطمئن باشید که ساختار سایت انعکاسی از محتوای سایت شماست. مطالب مشابه باید در یک دسته بندی قرار گیرد، و محتواهای متفاوت در بخشی دیگر.
ساختار قدیمی سایت yoast.com محتوا را منعکس نمی کرد. ۳ تا صفحه بودند که در مورد Joost de valk بوده. صفحات about,projects و websites . این ۳ صفحه از لحاظ محتوا تفاوتی نداشتند اما در دسته بندی های متفاوتی بودند.
ترافیک
صفحاتی از سایت که ترافیک بیشتری دارند باید با وضوح بیشتری در سایت نشان داده شوند. آمار سایت را بررسی کنید تا متوجه شوید که کدام صفحات سایت ترافیک بیشتری دارند. سعی کنید که این صفحات را در بالای ساختار سایت قرار دهید. این صفحات ظاهرا ترافیک زیادی را جذب می کنند و بهتر است که در راس هرم باشند.
در مثال قبلی، ما متوجه شدیم که صفحه ” وردپرس” ۳۰ درصد ترافیک سایت را شامل می شود. اما در دسته بندی سوم و چهارم قرار داشت.
طراحی ساختار سایت جدید
بعد از اینکه نقص های ساختار سایت را بررسی کردید، می توانید دسته بندی ها را دوباره انجام دهید. مطمئن شوید که هرمی متعادل رسم کرده اید و صفحات محبوب را در بالای هرم قرار داده اید.
در yoast.com دقیقا همین کار را انجام دادیم. و ساختار جدید سایتمان بدین صورت شد.
ساختار اصلاح شده تر
همان طور که می بینید سعی ما بر آن بود تا برخی صفحات را در بالای هرم بیاوریم و برخی صفحات را حذف کنیم. زمانی که برای بار دوم به صفحات خود نگاه می کنید متوجه می شوید که برخی از صفحات برای بازدیدکنندگان منفعتی ندارد. حذف آنها بهترین کار ممکن است. کار دیگری که انجام دادیم این بود که صفحه وبلاگ را به صفحه اصلی اضافه کردیم. صفحه اصلی بی معنی بود و اساسا در مورد joost de valk بود. درسته که joost خودش را دوست داشت اما این چیزی نبود که ما امیدوار بودیم مردم به خاطر آن به سایت ما مراجعه کنند.
نام گذاری بخش ها
زمانی که از ساختار سایت تان راضی بودید زمان آن است که به نام گذاری هر قسمت دقت کنید. اگر محتوای کافی برای هر موضوعی داشته باشید بی شک می توانید حدس بزنید که با چه چیزی مردم آن را سرچ می کنند. به همین دلیل است که باید خیلی زیرکانه نام هر بخش را با کلمه کلیدی که آن را سرچ می کنند، بنامید. انتخاب نام مناسب برای هر بخش و زیر مجموعه هایش پیمودن نیمی از راه است. برای انتخاب عنوان(Title) هر بخش هم از تکنیک مشابه استفاده کنید، حواستان باشد که عنوان ها کوتاه و واضح باشند.
برای مثال اگر شما قسمتی را در سایت می خواهید در مورد افزونه های وردپرس صحبت کنید، نباید نام آن قسمت را وردپرس بگذارید. زیرا چیزی که مردم سرچ می کنند “افزونه ی وردپرس” است.
نام گذاری خردمندانه
ساختار لینک های داخلی
اگر تمامی مراحل را در ساختار جدید سایت به درستی انجام داده باشید، ساختار شما هرمی شکل می شود. اکنون باید به این نکته توجه کنید که چگونه می خواهید قسمت های مختلف هرم را به یکدیگر متصل کنید.به هرم های کوچکی که درون هرم اصلی هستند نگاه کنید. هر قسمتی در بالای صفحه باید به قسمت های زیرین لینک شود و برعکس. بنابراین تمامی صفحاتی که درون هرم قرار دارد باید به صفحات بالایی همان قسمت لینک شوند.
از آنجایی که شما صفحات شبیه به هم را به یکدیگر لینک کرده اید، بنابراین شما احتمال رتبه گرفتن سایت تان را بالا برده اید. با انجام این روش، به موتورهای جستجو کمک می کنید که بدانند چه صفحاتی بهم مرتبط و یا غیر مرتبط هستند.
عکس شماره ۱۳ را به عنوان مثال در نظر بگیرید:
بعلاوه باید حواستان به چگونگی لینک مطالب در یک قسمت باشد
باید مطمئن شوید که لینک های بین صفحات به یکدیگر مرتبط هستند. برای مثال اگر subpage 3 را به plugin 2 همیشه لینک کنید، موتورهای جستجو فکر می کنند که subpage 3 به plugin2 مرتبط است، در حالی که فقط به plugin4 مرتبط است.
از ساختار جدید سایت تا اهمیت به URL ها
زمانی که ساختار جدید سایت را ساختید باید به عقب برگردید و URL های جدیدی که به ساختار سایت سازگار باشد، قرار دهید. هر URL می بایست نمایانگر محتوای صفحه باشد، در عین حال به کوتاه ترین نحو ممکن. اگر کلمات کلیدی را تعیین کرده اید باید مهم ترین آن را در URL قرار دهید.
هنگام قرار دادن URLهای جدید این موارد را در خاطر داشته باشید
اگر از کلمات مرکب استفاده می کنید آنها را با خط فاصله جدا کنید.
- از URLهایی که با حروف کوچک و بزرگ نوشته شده است خودداری کنید. URLهایی که از ترکیب حروف کوچک و بزرگ تشکیل می شوند احتمال تایپ آن را پایین می آورد. شما URL به این شکل را به خاطر می آورید؟ / LoOks / LiKe / ThiS /
- اعداد برای CMS شما می تواند سهولت ایجاد کند اما نه برای مشتری های شما. به خاطر داشته باشید که URL هایی که در آنها اعداد به کار رفته اند در ذهن مشتری ها نمی مانند. بنابراین از نوشتن اعداد در URL خودداری کنید.
- اگر میتوانید از URLهایی که قابل حدس زدن هستند استفاده کنید. اگر مردم URL های شما را به خاطر بسپارند می توانند به راحتی در مورد آن صحبت کنند.
- حتما چک کنید که URLهای صفحات قدیمی با استفاده از Redirect 301 به URLهای جدید انتقال داده شوند.
- Redirect 301 یکی از Redirect های دائمی است که در این حالت موتورهای جستجو تمامی URLهای قدیمی را به جدیدها لینک می کند. برای مثال با Redirect 301 ازhttp://com به http://www.example.com لینک شود و برعکس. با این کار همیشه گوگل به نسخه ی یکسانی از سایت شما می رسد.
- مطمئن شوید که تمام محتواهای مربوط در یک URL قرار دارند.
موفقیت فوری، برای بهبود ساختار سایت
تغییر ساختار احتمالاً برای شما سخت و خسته کننده است. اما اگر سایت شما سایتی زنده و پویا باشد با اضافه کردن منظم مطالب به سایت تان، به طور خودکار ساختار سایت نیز تغییر می کند. به همین دلیل پیش از این در مورد نوشتن کلمات کلیدی مطلب در yoast.com نوشتیم. بنابراین محتوای مطالب ما نیز در مورد کلمات کلیدی به سرعت رشد کرد. چنین تغییری در محتوا نیازمند تنظیماتی در ساختار نیز می باشد.
اینگونه تغییرات برای هر سایتی پیش می آید. شما میبایست به طور منظم ساختار سایت تان را ارزیابی کنید. تمامی تغییرات واژگان کلیدی و سایت را بررسی کنید و به نسبت آن ساختار سایت را تغییر دهید. در این فصل سه نکته برای پیشرفت و تغییر ساختار سایت را به شما می گوییم تا بدون تغییر در URL ها بتوانید ساختار را تغییر دهید.
-
ساختار لینک های داخلی را به روزرسانی کنید.
اغلب نوشتن مقاله در مورد یک موضوع منجر به الهام گرفتن موضوع برای مقاله های دیگر می شود. شما میبایست تمرکزتان را بر روی کلمات کلیدی کمی متفاوت تر بگذارید و لینک های داخلی را برای این مقالات قرار دهید. هر زمان که مقاله ای را می نویسید باید به موضوعی مشابه برای نوشتن مقاله های بعدی نیز فکر کنید. و البته که شما همیشه باید مقاله را به مقالاتی مهمتر لینک دهید.(می توانید در ادامه در مورد “محتوای بنیادی” مطالعه کنید.)
نکات Yoast:
در هنگام بهینه سازی، بهتر است که کلمه کلیدی کانونی که در سایت تان استفاده کرده اید و یا می خواهید استفاده کنید را در گوگل به این صورت سرچ کنید.
[Site: yourdomain.com [focuse keyword
هر آن چیزی که در صفحه اول نتایج ظاهر شد باید به پست جدیدتان لینک کنید.
-
تمامی بخش ها را ارزیابی کنید
به طور نرمال تعدادی بخش، در صفحه اصلی دارید. باید هر چند ماه یکبار به طور دقیق بخش ها را بررسی کنید. باید از خود بپرسید که چه بخشی رشد سریعتری نسبت به بخش دیگر دارد. اگر یکی از بخش های شما رشد زیادی داشته باشد باید آن را به دو قسمت مجزا تقسیم کنید.
مثال
تصور کنید که سایت فروشگاهی دارید که در آن تجهیزات خارج از منزل را می فروشید و دسته بندی های شما شامل کمپینگ، کوهنوردی و ورزش می شود. و سپس شما تعداد زیادی کفش ورزشی (تنیس و دوندگی) اضافه میکنید و در این صورت بخش ورزشی را دوبرابر بزرگتر میکنید. تصمیم منطقی آن است که قسمت ورزشی را به دو بخش لباس ورزش و کفش ورزش تقسیم کنید.
بیش از یک دهه پیش Joost de Valk اولین وبلاگ وردپرس خود را در Joost de Valk.nl نوشت. در مورد اینترنت،HTML،CSS،webkit و سئو. پس از مدتی متوجه شد که نیمی از مطالب در مورد CSS3 می باشد. بنابراین تصمیم گرفت که سایتی جدید در مورد CSS3 راه اندازی کند. اگر در مورد موضوعی می نویسید که اصلاً به دسته بندی اولیه سایت هماهنگی ندارد، ایده ی خوبی است که سایت مجزایی را بدین منظور راه اندازی کنید که می تواند مرجعی برای آن موضوع باشد.
-
استفاده ی مناسب از تگ ها و طبقه بندی ها
اگر در ساختار سایت خود از طبقه بندی وردپرس استفاده کنید سایت شما ساختار بیشتری می گیرد(یا حداقل گوگل اینگونه تصور میکند). دو راه برای این کار وجود دارد: می توانید از دسته بندی ها و تگ ها استفاده کنید.
تفاوتشان در این است که دسته بندی ها سلسه مراتبی هستند. بنابراین شما زیر دسته بندی و زیر،زیر دسته بندی دارید.در حالی که تگ ها ساختاری ندارند. می توانید دسته بندی ها را به عنوان جدولی برای محتوای سایت در نظر بگیرید و تگ ها را به عنوان ایندکس.
طبقه بندی ها احتمال دارد اشتباه پیش روند!
زمانی که مردم طبقه بندی ها را به صورت تصادفی انتخاب می کنند احتمال دارد که طبقه بندی ها اشتباه شوند. نحوه ی ساختار بسیار مهم است. از آنجایی که این طبقه بندی ها محتوای شما را گروه بندی می کند، باید در نظر بگیرید که چه جایی استفاده می شوند و در چه جاهایی لینک می شوند. هرگز دسته بندی های خیلی زیاد ایجاد نکنید. هرگز تگ های خیلی زیاد ایجاد نکنید. مطمئن شوید که تگ ها بیش از یک و دو بار استفاده می شوند.
نکته مورد توجه: در مورد تاکید برای cornerstone content page
یک از راه ها استفاد از yoast perimum است.
راه دیگر نحوه ساخت صفحات:
در هنگام اجرای چارت “محتوای بنیادی” در وب سایتتان نیز باید ساختار سلسله مراتبی را حفظ کنید. برای مثال به تصویر شماره ۱۳ دقت کنید. اگر برگه ای به Subpage2 اختصاص می دهید باید برگه والد (parent) آن ، برگه plugin4 باشد و در نهایت ساختار url نیز بیانگر رعایت این موضوع باشد.
در واقع url صفحه subpage2 بایستی به صورت زیر باشد.
به عنوان مثال:
http://yourdomain.com/seo-blog/wordpress-plugins/plugin4/subpage2
نکته Yoast:
هرگز لیست دسته بندی بلند ننویسید. یعنی اینکه در ساخت دسته بندی ها افراط نکنید. اصولاً ما دسته بندی بین ۸ تا ۱۰ تا را پیشنهاد می دهیم. اگر بیش از این دسته بندی نیاز دارید باید سلسله مراتب را افزایش دهید نه دسته بندی را. اگر بیش از نیمی از دسته بندی های شما در مورد انسان است چرا یک طبقه بندی به نام” انسان” اضافه نکنید.
cornerstone content
صفحاتی که محتواهای مهمتری را در بر می گیرند به عنوان مقالات cornerstone نامیده می شوند. این فصل در رابطه با این مقالات است. ابتدا توضیح می دهیم که “محتوای بنیادی” اصولاً چگونه هستند. و سپس خواهیم گفت که مقالات cornerstone باید چه موضوعاتی را در برگیرند. ودر آخر هم به شما میگوییم که چگونه این مقالات را با ساختار سایت ترکیب کنید.
مقالات cornerstone چیست؟
مقالات cornerstone مهمترین مقالات سایت شما هستند. این گونه محتواها دقیقاً تجارت شما را توصیفمیکنند. این گونه مقالات باید در رأس هرم و بر روی کلمات کلیدی کانونی که در” سر” کلمات قرار دارند متمرکز باشند. اگر قرار باشد در چهار صفحه در مورد تجارت و سایتتان بگویید نیازمند “محتوای بنیادی” هستید. در اکثر اوقات این مقالات به صفحه اصلی لینک می شوند. حداقل باید یک یا دو تا مقاله cornerstone و حداکثر هشت تا ده مقاله داشته باشید. اگر تمایل به نوشتن بیش از ده مقاله دارید بهتر است که سایت دیگری را آغاز کنید.
نوع محتوا در مقالات cornerstone
مقالات cornerstone باید همیشه از صفحاتِ محتوا باشند. ما یک صفحه را پیشنهاد می دهیم نه یک پست وبلاگ.(آن صفحه می شود cornerstone content page و آن پست وبلاگگ که خیلی بازدید پیدا می کند در سایت ما می شودcornerstone content pieces) باید این مقالات بی انتها باشند و حتماً آنها را به طور مرتب چک کنید تا به روز باشند. مقالات cornerstone باید مقالات آموزنده باشند. همچنین در سایت های فروشگاهی هم مقالات cornerstoneباید آموزنده باشند. مثلاً در مورد فواید استفاده از محصولاتتان توضیح دهید.
مثال
اگر در سایت فروشگاهی خود ویتامین های مورد نیاز سگ را می فروشید، میتوانید در مقالات cornerstone در مورد فواید و اثرات ویتامین بر روی سگ ها بنویسید.یا اینکه مقاله ای در مورد سلامت سگ ها نیز می تواند ایدهی خوبی باشد. اگر به طور مرتب در وبلاگ در مورد سلامتی سگ بنویسید و آنها را به مقالات cornerstone لینک کنید بنابراین رتبه ی خوبی در مورد سلامتی سگ ها به دست می آورید. بقیه نیز به خواندن مقالات شما در مورد سلامتی سگ ها علاقه مند می شوند و به سایت شما مراجعه می کنند. و مسلماً فاصله ی افرادی که علاقه به خواندن مقالات در مورد سلامتی سگ دارند و کسانی که خریدار ویتامین برای سگ هستند زیاد نیست.
همچنین مقالات cornerstone میبایست دقیقاً مأموریت و هدف تجارت شما را در بر گیرد. اما تمرکز بر روی مسائل حاشیه ای تجارت شما، می تواند روش مناسبی برای جذب مخاطبین و خریداران بالقوه بیشتر باشد.
تلفیق ساختار سایت
مقالات cornerstone میبایست در راس هرم سایت شما باشد. و چنانچه مقاله ای با موضوع مشترک با آنها نوشتید باید آنها را به این مقالات لینک کنید.
برای مثال مقاله ی cornerstone شما در مورد سلامتی سگ می باشد. این مقاله میتواند مقالهای طولانی در مورد: غذا، ورزش، خواب و خیلی موضوعات اینچنینی باشد. اگر مقاله ای در مورد پیاده روی طولانی به همراه سگ برای تناسب اندام سگ نوشتید، باید این مقاله را به مقاله ی cornerstone لینک کنید. همچنین زمانی که در مورد غذای جدیدی برای سگ مینویسید هم باید آن را به مقاله cornerstone لینک کنید.
نکات Yoast
مطمئن شوید که محتوای بنیادی مقالاتی باشند که مخاطبین را به سایت شما بیاورند و یک CTA واضح داشته باشد. یعنی اینکه اگر می خواهید مخاطبین، عملی را در سایت شما انجام دهند بهتر است که CTA در اول یا آخر صفحه باشد. اگر قصدتان این است که مخاطبان به خواندن مقالات ادامه دهند: پس آنها را به مقالات مشابه هدایت کنید. اگر می خواهید خرید کنند آنها را به صفحات خرید هدایت کنید یا اگر می خواهید برای خبرنامه ثبت نام کنند، فرم ثبت را در اختیارشان بگذارید.
خوب این ترجمه قسمت ساختار سایت کتاب سئو حتوا yoast بود که خدمت شما ارائه شد. امیدوارم خسته نشده باشید چون من به شما کامل ترین مقاله را وعده داده ام. (باید تمام مطالب مربوط به این بحث را پوشش دهم تا دق دلی این یک سال و نیم را سر کرنراستون حسابی خالی کنم)
نکات پراکنده:
- cornerstone content page بهتر است که بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کلمه باشد
- در آن از نمودار، شکل، رنگ، فیلم و عکس استفاده کنید (multimedia)
- در آن یک CTA داشته باشید. (کتاب UX & conversion را مطالعه کنید)
- بعد از مدتی به صورت مدون cornerstone content ها را آپدیت کنید هم از لحاظ محتوا هم از لحاظ لینک بیلدینگ برای آنان
- نقاط تمایز خودتان یا شرکتتان را در آن بگویید
- فکر کنید خودتان را دارید present می کنید برای کارفرما، چه می گویید. آن ها را بنویسد
این هم ترجمه پستی از کرنراستون که در yoast گذاشته شده است.
کدام مقالات محتوای بنیادی هستند؟
محتوای بنیادی خود را به بشناسید و انتخاب کنید.. اهداف شما در کدام صفحات نوشته شده اند و دوست دارید مخاطب کدام صفحات شما را ببیند. کدام یک از مطالب برای شما ارزشمند هستند؟
کدام یک از آنها کامل و معتبر و به عبارتی آبروی سایت شما هستند؟
cornerstone بر روی کلمه کلیدی که مد نظرتان هست باید متمرکز باشد.
از ۶ روز پیش افزونه Yoast SEO این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید برای هر مقاله این انتخاب را داشته باشید که cornerstone هست یا نه! با نشاندار کردن یک مقاله به عنوان محتوای بنیادی، پلاگین سئو yoast می تواند برای ایجاد یک ساختار لینک داخلی قوی و قابل اطمینان به شما کمک کند. در قابلیت جدید می توانید مشخص کنید کدام صفحات اولویت بالاتری دارند.
چرا cornerstone content برای سئو سایت مهم است؟
cornerstone content، یکی از موارد مهم در هر استراتژی سئو می باشد. چنانچه تعداد زیادی مقاله با پست های مشابه منتشر می کنید لازم دارید تا به گوگل بگویید که کدام یک از همه مهمتر هستند. در غیر این صورت یک رقابتی در بین مطالب سایت خود برای رسیدن به رتبه نتایج جستجو ایجاد می کنید. اگر شما بین مطالبتان یک ساختار لینک داخلی مناسبی فراهم کنید، می توانید به گوگل نشان دهید که کدام مقاله شما از همه مهمتر است.
ساختار لینک داخلی کرنراستون
اگر سایت خود را به شکل یک هرم در نظر بگیرید cornerstone content باید در جایگاه بسیار بالا از هرم سایت شما و در نزدیکی راس هرم، قرار بگیرند. در حالت ایده آل، کاربر قادر خواهد بود تا با یک کلیک از صفحه اصلی شما فورا به cornerstone conet دسترسی داشته باشد. شما باید از همه پست های دیگر سایت، که موضوع مشابه ی با “محتوای بنیادی” شما دارند به این مقاله خاص لینک داخلی بدهید. متعاقبا، شما در آینده پست های جدیدی می نویسید، که بر روی زوایای جدیدی از موضوع مقاله cornerstone شما متمرکز هستند. از تک تک این پستهایتان، باید به cornerstone content page اصلی خود لینک بدهید. چنین ساختار لینک داخلی، شانس cornerstone content page شما را در رنکینگ گول افزایش می دهد.
لینک داخلی در Yoast SEO
در yoast SEO perimum، قابلیت پیشنهاد لینک داخلی وجود دارد. این ویژگی متن شما را که در حال نوشتن آن هستید را تجزیه و تحلیل کرده و از کلمات شاخص و برجسته موجود در متن برای تشخیص مقالاتی که موضوع مشابهی با آن ها دارند استفاده می کند. این ها مقالاتی هستند که باید به آنها لینک داخلی بدهید. در محاسبات پیشنهادی لینک داخلی توسط پلاگین yoast،
cornerstone content pieces از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و به آنها ارزش بالاتری اختصاص داده می شود. برای اینکه این \sj بیشتر در معرض دید باشند، آنها را در بالای لیست پیشنهادی لینک داخلی قرار می دهد.
نوع محتوای cornerstone
همیشه cornerstone content باید صفحات حاوی محتوا و مطلب غنی و کامل باشند. می تواند یک پست از وبلاگ شما و یا یکی دیگر از صفحات باشد. متن و محتوای درون آن باید دارای بهترین چیدمان و مرتب و به روزرسانی شود.به سمت کلمات کلیدی رایج بروید (در cornerstone content page)
cornerstone content ها معمولا بلند و طولانی باشند. باید هر چیز مهمی را که راجع به موضوع خاصی هست را، پوشش دهد. در مورد مهارت نوشتنتان کمی فکر کنید! خواندن مقالات طولانی معمولا سخت هست، بخصوص اگر از روی صفحه نمایش خوانده شوند. از عنوان مناسب مطلب خود اطمینان حاصل کنید. قرار دادن یک فهرست در ابتدای یک cornerstone content طولانی، نیز یک ایده عالی است. این فهرست به موضاعات داخل همان مطلب اشاره دارد. به عنوان مثال می توانید بعد از پاراگراف ابتدایی که توضیحی کامل راجع به مطلبتان هست، فهرستی از عناوین موضوعاتی که قرار هست در این متن به آنها بپردازید، بیاورید.
۵ مرحله برای داشتن یک محتوای بنیادی محبوب:
در حالت ایده آل، شما باید تحقیقی وسیع و کامل راجع به کلمات کلیدی سایتتان داشته باشید. سپس، شما می توانید یک مقاله کرنراستون واقعا عالی، طولانی و بلند، پرمعنی و آموزنده و زیبا داشته باشید. با رپید سایت همراه باشید تا ۵ مرحله زیر را برای حرفهای شدن در مقالات بنیادی دنبال کنیم:
مرحله ۱: کلمات کلیدی خود را با وسواس و تحقیق انتخاب کنید
شما باید کلمات کلیدی ضروری و مهمی که می خواهید با آن ها صفحات شما رتبه بگیرند را تعیین کنید. cornesrtone page باید برای کلمات کلیدی با رقابت بالا و رایج و cornerstone content pieces برای کلمات کلیدی دم بلند استفاده کنید ووحتما مطالب را سئو کنید. مطمئن شوید که تحقیقات صحیح و اصولی در مورد کلمات کلیدی انجام داده اید.
مرحله ۲: cornerstone content pieces خود را پیدا کنید
به سمت پست هایی بروید که برای کلمات کلیدی مرتبط با مهمترین کلمات کلیدی شما بیشترین میزان بازخورد از محتوای تولیدی شما را دارند. هر پستی که بیشترین بازدید را دارد مهمترین پست شماست. این را می توایند از search console google خود چک کنید.
مرحله۳: آن ها را آپدیت کنید
آن مطالب را سئو کنید و از لحاظ محتوا آپدیت و به روز باشند.
مرحله۴: پست ها را با کلمات کلیدی دم باند بنویسید و سئو کنید.
کلمات کلیدی دم بلند را با پست های وبلاگ پوشش دهید و به cornerstone content page مربوطه متصل کنید.
مرحله ۵: از مقالات غنی سایت خود لینک بگیرید
شما باید به گوگل بگویید که cornerstone content pieces جدید شما یکی از مهمترین مطالب سایت شماست. پس فراموش نکنید که از کلمات کلیدی دم بلند استفاده کنید و به cornerstone content page سایتتان لینک دهید.
تمام پست های جدید را به cornerstone content page متصل کنید.
جمع بندی:
- cornerstone خلاصه لفظ cornerstone content می باشد.
- cornerstone content page یک صفحه است که از home page به آن می توان رسید و باید کامل ترین صفحه، و صفحه بنیادی آن کلمه کلیدی رایج شما باشد که از دو تا هشت الی ده تا می تواند در هر وبسایت وجود داشته باشد.
- cornerstone content pieces چندین پُست است که به cornerstone content page لینک داخلی می شود. پست های پر بازدید وبسایت شما. این دو اصطلاح را با هم اشتباه نکنید.
- مهمترین چیز در کرنراستون (محتوای بنیادی) لینک داخلی ها هستند.
در نسخه ترجمه شده وردپرس به cornerstone، محتوای بنیادی یا مقاله بنیاد محتوا می گویند.
[مطلب مرتبط: کتاب سئو محتوا ]
ممنون از مطالعه این مطلب طاقت فرسا اما خیلی خیلی مهم. چنانچه سوالی بود خوشحال می شوم که زیر همین پست مطرح نمایید.
با تشکر
15 دیدگاه روشن cornerstone چیست؟ [محتوای بنیادی] + اینفوگرافی
ممنون از مقاله خوبتون.
وقتی محتوایی خوب باشه، طولانی تر از این ها هم باشه خوندن داره!
چنتا سوال دارم.
شما فرمودید که cornerstone content page میتونه یک دسته بندی باشه و مقالاتی که اون دسته بندی رو داره نقش cornerstone content pieces رو بازی میکنن. سوالی که دارم اینه ما دقیقا باید برای همین صفحه دسته بندی که نقش cornerstone content page رو داره، محتوا سازی کنیم بین 2000 تا 5000 واژه؟
چطور باید این مسئله رو هندل کرد وقتی مثلا 4 الی 5 تا cornerstone content page داشته باشیم که تمامشون دسته بندی محتوا هستند. مگه میشه برای دسته بندی محتوا نوشت و مثله یک مقاله برخورد کرد، وقتی نقش این صفحه نشون دادن آرشیو محتواست؟
و سوال بعدی اینه که ما میتونیم یک برگه در وردپرس رو به عنوان cornerstone content page در نظر بگیریم و مقالات مربوط به کلید واژه cornerstone content page رو به cornerstone content page مون لینک کنیم؟ چون با این ساختار در URL مربوط به cornerstone content pieces هامون سلسله مراتبیمون رعایت نمیشه.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. برگه جز اون پست تایپ نیست و واسه همین در سلسله مراتب URL قرار داده نمیشه. این تداخل نداره؟
سلام.
آقا حمید تو بخش ساختار لینک های داخلی، یه سوالی دربارهی اون عکسی که لینک ها رو مشخص میکنه داشتم.
الان تو اون عکس، پلاگین ۳ و پلاگین ۴ به همدیگه لینک دادن یا نه؟ ساختار هرم رو نگاه میکنم به نظر میرسه که به همدیگه لینک دادن اما از اون طرف، فلش سبز دو طرفه نشون نمیده که به هم لینک داده باشن.
سلام
حرفت کاملا درسته
می تونن 3 و 4 یا 1و2 هم به هم لینک بدن. اما این زیاد مهم نیست. مهم این هست که 1 2 3 4 بهwordpress plugin لینک بدن.
سلام
خواستم تشکر کنم از بابت این مقاله ، خیلی جامع و کامل بود . مرسی
سلام و خدا قوت
مطالب بسیار کاربردی و مفیدی هست.
اگر در توضیحات مثال و نمونه هم ذکر کنید بسیار عالی می شود. چون درک کامل و واضح این مفاهیم برای کسانی مثل من که مبتدی هستند، بدون مثال خیلی سخت هست. مثلا Meta description رو دیدم که با مثال توضیح توضیح دادید، با یکبار مطالعه متوجه شدم. اما بعضی قسمت ها مثل Cornerstone رو بارها خوندم و یادداشت برداری کردم تا بتونم کاملا متوجهش بشم. اگر از یه سایتی براش مثال بیارید، درک این مفاهیم خیلی راحتر میشه. (البته از این جهت که خواننده مفاهیم رو اشتباه برداشت نکنه).
سلام علی جان
حق با شماست.
markazesh.com
khedmatazma.com
دو سایتی هستند که ما کاملا موارد مربوط به کرنراستون را رعایت کردیم. می توانید آن ها را چک کنید.
البته ناگفته نماند که بحث کرنراستون واقعا کمی بد قلق است.
سلام آقا حمید. چند تا سوال داشتم
http://yourdomain.com/seo-blog/wordpress-plugins/plugin4/subpage2
این url بالا رو باید به صورت دستی نوشت؟ یعنی نویسنده مطلب خودش این url رو به مطلبی که نوشته داده؟
یا مثلا در سایت مرکزش یه قسمتی داره خبر های تکنولوژی که url به این شکله.
https://markazesh.com/tech_news/ که وقتی تو این صفحه رو یکی از مطالب کلیک میکنی url میشه
https://markazesh.com/tech_news/2018-instagram-algorithm/ در حالی که تو قسمت وبلاگ سایت وقتی رو یه مطلب کلیک میکنی از تو یو آر ال کلمه وبلاگ حذف میشه و به این شکل میشه
https://markazesh.com/optimum-use-of-the-laptop/
در کل میخاستم ازت بپرسم چطوری میشه که این قسمت(https://markazesh.com/tech_news/) از url ثابت میمونه و ادامه اش نسبت به نوشته های دیگه تغییر میکنه.
ممنون از این مطلب عالی که گذاشتین، برای امثال من که میخوان فرآیند سئو رو خودشون انجام بدن و از خیر سئوکارهای عزیز بگذرن خیلی مفید بود. من هم مقاله رو تا انتها خوندم و باید بارها بخونم و تمرین کنم. فقط یک سئوال داشتم و اون اینکه برای یک سایت فروشگاهی بهترین کرنراستون پیج چی میتونه باشه، مثلا اگر تو سایت بیسکوییت با مارکهای مختلف داریم (در کنار سایر مواد غذایی) بهترین کرنراستون برای بیسکوییت چی میتونه باشه؟ یک مقاله؟
مورد دیگه هم اینکه اگر چند بیسکوییت از یک مارک داشته باشیم و کلمه کلیدی اصلی همه اونها رو بخوایم مثلا مارک همون بیسکوییت بذاریم، افزونه yoast پیغام میده که قبلا هم از این کلمه استفاده کردین و بهتره کرنر استون ایجاد کنید، تو این حالت پیشنهادتون چی هست واسه لینک دادن این محصولات؟
باز هم سپاس از اینکه دانشتون رو در اختیار همه قرار دادین
سلام
به عنوان نمونه من پیشنهاد می کنم سه تا سایتی که من در “درباره من” همین سایت قراردادم برید. در اون سه تا سایت کاملا کرنراستون رعایت شده.
رو مثال اون هم سه تا متنوع بهتر متوجه میشید.
به لینک داخلی ها هم حواست باشه
ممنون از این مطلب کامل، یکبار خواندم و دوباره باید بخوانم که کاملا مسلط شوم فعلا خواستم تشکر کنم. فکر کنم برای سایت هایی شبیه سایت های ما صفحه درباره من cornerstone content page باشد و الان دارم به صحبت های خودت در مورد مهم بودن صفحه درباره من بیشتر پی می برم ولی اینکه چطور بتوانیم cornerstone content pieces ایجاد کنیم دیگر به مهارت نگارشی و خلاقیت خودمان برمی گردد. فکر می کنم بیشتر مبحث سئو و cornerstone به آیین نگارش و تسلط کلامی و خلاقیت برمی گردد تا تکنیک های فضای دیجیتال و کسانی که مهارت نوشتن در آنها خوب است در این زمینه زودتر موفق می شوند. گاهی اوقات حتی فکر می کنم حل جدول نیز به تسلط بر تکنیک های سئو نیز کمک می کند.
مثلا در متمم نقشه راه درس همچین نقشی داره؟
احسنت، کاملا درست گفتی
اما یک نکته ای هم در نظر بگیر که محتوای بنیادی می تواند در خیلی از سایت های مطرح ایران و دنیا هم رعایت نشده باشد، چون سئو و مسائل مربوط به آن علم نیست بلکه حاصل تجربه و آزمون و خطا هستند.
و انتقال هر آنچه که حاصل تجربه و آزمون و خطاست نه علم بسیار سخت و تقریبا غیرممکن می باشد.
ممنون دیمه جان
حمید جان عالی بود بهترین ها رو برات آرزو میکنم
سلام رسول جان
فکر کنم تو اولین کسی هستی که تا آخر این پست را خواندی.(از بس این پست طویل شد)
تا آخر هفته یک اینفوگرافیک از “مقاله بنیادی” در سایت میذارم که همه استفاده کنند.
ممنون از حمایتت رسول
سایدبار کشویی
درباره من
حمید طهماسبی هستم.
علاقهمند به کارآفرینی و مدیریت
در این سایت سعی می کنم از تجربیات و مشاهدات خودم در مورد کسب و کار و زندگی روزمره بنویسم. (برای خواندن درباره من کامل تر کلیک کنید)
دسته بندی مطالب
آخرین دیدگاه ها
نوشتههای تازه
لینک های مفید
پربازدید ها