امسال تصمیم گرفتیم کل وب فارسی را در زمینه مطالب سئو از متن، پکیج های آموزشی و کلاس های آنلاین را کامل بگذرانیم و به قولی آن ها را شخم بزنیم. (می خواهیم جوری درو کنیم که چیزی گیر خوشه چین ها نیاید)
دو تا حرکت در ۶ ماه اول سال مد نظرمون هست، که یکی از آن ها را با مریم غریبی (CCO) و یکی دیگر را با مونا رافت (Content manager) تیک خواهیم زد.
حرکت اول:
چند هفته پیش مریم غریبی دست به تحقیق و گشت و گذار در وب فارسی زد و تمام پکیج های آموزشی در مورد سئو و آموزش های آنلاین را لیست کرد. طبق برآورد ما هزینه تهیه و اتمام این لیست به شرح زیر است :
هزینه زمانی : ۶۰ نفر ساعت
هزینه ریالی : حدود ۱٫۵ میلیون تومان
این پروژه حدود یک هفته پیش استارت خورده و تا اواسط خرداد ماه تمام می شود.
هرآنچه که از این پکیج ها و آموزش های آنلاین یادبگیریم که قبلا نمی دانستیم، به صورت آپدیت محتوا به مطلب “سئو(SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو و آموزش سئو” اضافه خواهیم کرد. پکیج ها و آموزش های که میزان مطالب مفید آن خیلی زیاد باشند (که ارزش تهیه داشته باشند) معرفی می شوند و پکیج هایی هم که ارزش خواندن و خریدن نداشته باشند هم گزارش می شوند تا کسی از دوستان پول خود را دور نریزند (تا به حال با یک مورد از این آموزش ها برخورد داشته ایم).
ما چند هدف را دنبال می کنیم:
- دانستن تمام نکات سئو
- ارزیابی وب فارسی در این زمینه
- معرفی پکیج های مفید و غیر مفید به مخاطبان
- بالابردن سطح کیفی سئو فارسی
حرکت دوم:
مونا رافت اقدام به بررسی تمام سایت های سئو کرده تا از بین آن ها تعدادی که ارزش خواندن دارند را جداسازی کند. هنوز تعداد سایت ها را اعلام نکرده اما حدس من این است که بیشتر از ۷ الی ۸ تا نشود. (فقط حدس بود). بعد از آن قرار شده یک تیم سه یا چهار نفره تشکیل دهد و خواندن تمام مطلب آن سایت ها را شروع کنند.
در این قسمت هم اگر مطلبی باشد که ما قبلا نمی دانستیم دوباره به همان مطلب “سئو(SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو و آموزش سئو” اضافه خواهد شد. (مطلب مرتبط: خدمات سئو)
هدف از این اقدام:
- معرفی سایت های مفید فارسی در زمینه سئو به مخاطبان
- تبدیل شدن مطلب “سئو(SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو و آموزش سئو” به کامل ترین مطلب مفید و رایگان سئو در وب فارسی
با این سست بنیان بودن شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در ایران، تکیه بر وب و گوگل انتخاب پایدار تر و استراتژیک تری است.
با تشکر
8 دیدگاه روشن ضربه نهایی سئو
سلام ، یه سوال تخصصی داشتم. میخام ببینم آیا سایت هایی که دامنه سایت مثلا www. sajadmehri .ir را توشون ثبت میکنیم و بلاقاصله چندین بک لینک ایجاد میکنند برای سئو سایت مقید هستند یا مضر؟
ممنون میشم راهنمایی بقرمایید
سلام
من اگر بودم الکی وقت نمی ذاشتم
فایده نداره اینکار
با سلام و عرض ادب
بهصورت کاملا اتفاقی در بخش لینک دوستان یک وبلاگ با شما و وبسایت خوب و پربارتان آشنا شدم.
حقیقتا تولید محتوای تخصصی و حرفهای شما جای تقدیر دارد و از این بابت به شما تبریک میگویم.
متوجه شدم که بسیاری از پستهای شما در زمینۀ سئو و بهینه سازی است و از آنجایی که بنده نیز حدود هفت سال است که مشغول تدریس سئو هستم، میدانم که تولید محتوای تخصصی و دست اول در زمینۀ سئو کار بسیار سخت و زمانبری هست و «علاقه» مهمترین انگیزاننده در این مسیر است.
—–
حدود یک ماه پیش (چند روز پیش از آغاز سال جدید) کتاب بنده به نام «عملیات سئو» به چاپ رسید. حدود 11 ماه زمان صرف نگارش و بروزرسانیهای متعدد این کتاب شد و در نهایت به چاپ رسید.
خوشحال خواهم شد در صورت مطالعه، نظر شما در مورد این کتاب در صفحۀ این محصول قرار گیرد:
https://www.rastana.com/product/seobook/
با احترام
سلام
خداقوت.
منتظر اعلام نتایج میمونیم.
من در رابطه با موضوعی، برحسب علاقه و نیاز قصد انجام چنین کاری رو دارم. بهخاطر اینکه دوست دارم سایتها و افراد مرتبط با اون حوزه رو شناسایی کنم، تا بتونم از مطالب مفیدشون استفاده کنم و اینکه به راهی که قراره طی کنم جهت بدم، ذهنم رو سازماندهی کنم و حداقل بدونم باید بهدنبال چه چیزهایی باشم.
حالا تنها راهی که به ذهنم رسیده، این هست که کلمۀ موردنظر رو در گوگل جستجو کنم، و سایتها رو بهترتیب چک کنم. که البته این کار زمانبَری هست.
فارغ از زمانی که باید صرف بشه، نمیدونم تا چه اندازه این روش بهینه و کارآمد هست.
میخواستم درصورت امکان، اگه گروهِ شما از روشی مفیدتر و معقولتر استفاده میکنه، من و امثال من هم راهنمایی کنید.
ممنونم حمیدطهماسبیِ عزیز
سلام مهشید جان
ما حدود 4 سال هست که در زمینه سئو فعالیت و مطالعه داریم. بعد از آن همه مطالعه و آزمون و خطا حالا صلاح دیدیم که کل وب را بررسی کنیم. اما قطعا برای موردی که زیاد از آن اطلاع نداشته باشیم این روش پیشنهاد نمی شود. خیلی وقت ها برای موردهایی که زیاد آن از آن ها سر در نمی آوریم چند ماه (شاید 6 ماه) درگیر پیدا کردن مطالب مفید و معتبر هستیم.
البته سرچ به زبان انگلیسی منابع بسیار بیشتری را در اختیار تو قرار می دهد.
زمانی که تا حدود نسبتا زیادی در آن مهارت خبره شدی و ذهنت شکل گرفت، حالا مطالب بازار یهم بخوانی، هم برا یتو قابل تشخیص است، هم می توانی مطالب مفید غیر مفید را از هم تمیز دهی.
سعی کن در ابتدای سرچ خودت بگردی و بنچ مارک های آن حوزه را پیدا کنی. این هم زیاد کار سختی نیست.
وقتی می بینی چند سایت اینفوگرافی سایت x را می گذارند یا به نقل از آن مطالب را ارائه می دهند، خود به خو متوجه می شوی.
نترس و هر چه زودتر دست خودت را خاکی بکن.
حمید جان بینهایت ممنونم بابت راهنمایی.
قطعا چیزی که من در ذهن دارم، به گستردگی کار شما نیست. اما با همین اطلاعات هم متوجه شدم که چه مسیری که در پیش دارم.
سلام و خداقوت
خبر خیلی خوشحال کننده ای بود. مشتاقانه منتظر مطالب جدید شما هستم.
چون واقعا محتوای کاربردی کار راه انداز کمه و پیدا کردنش هم زمان بره.
با تشکر از شما و تیم محترم
خیلی عالیه که توی تیمتون CCO (مدیر ارشد محتوا) دارید. وجود این پوزیشن در هر کسب و کاری که کوچکترین تماسی با محتوا خواهد داشت ضروریه.
مشتاقانه منتظر شنیدن و خواندن آموزشهایت هستم.
با مهر
یاور
سایدبار کشویی
درباره من
حمید طهماسبی هستم.
علاقهمند به کارآفرینی و مدیریت
در این سایت سعی می کنم از تجربیات و مشاهدات خودم در مورد کسب و کار و زندگی روزمره بنویسم. (برای خواندن درباره من کامل تر کلیک کنید)
دسته بندی مطالب
آخرین دیدگاه ها
نوشتههای تازه
پربازدید ها
لینک های مفید